جراحی تمپانوماستوئیدکتومی + دکتر سید محسن فانی در یزد

تمپانوماستوئیدکتومی یک عمل پزشکی بالینی با هدف اصلاح آسیب گوش میانی است. این نوع جراحی گوش شامل ترمیم پرده گوش و برداشتن استخوان ماستوئید آسیب دیده است. لازم به ذکر است که استخوان ماستوئید بخشی از جمجمه است که با لمس ناحیه پشت گوش به راحتی تحت تاثیر قرار می گیرد. این عمل باید توسط جراح گوش مجرب انجام شود تا موفقیت را به ارمغان آورد. در این مقاله ما را همراهی کنید تا در خصوص روند جراحی تمپانوماستوئیدکتومی ، عوارض ، مراقبت ها و تمام موارد دیگر این پروسیجر از دکتر سید محسن فانی ، بهترین متخصص گوش و حلق و بینی در یزد به شما عزیزان ارائه می شود.

 

جراحی تمپانوماستوئیدکتومی

 

 

لازم به ذکر است که روند جراحی تیمپانوماستوئیدکتومی ممکن است برای هر فرد متفاوت از دیگران باشد. اما به طور کلی نقل و انتقالات طبق این رویه ها انجام می شود.        

  1. ترمیم سوراخ های ایجاد شده در گوش
  2. برداشتن بافت کلستئاتومیک
  3. برداشتن بافت استخوانی آسیب دیده
  4. ترمیم سایر بافت های آسیب دیده

چرا گوش میانی را ترمیم کنیم؟

عفونت های مکرر گوش میانی ، تومورها ، یا رشد بیش از حد و رشد غیر طبیعی بافت ؛ می توانند به پرده گوش و سایر بافت های اطراف آن آسیب برسانند. به طور معمو ل، جراحی تمپانوماستوئیدکتومی با هدف ترمیم آسیب و در صورت لزوم ، برداشتن بافت آسیب دیده گوش انجام می شود. در واقع ، متخصص گوش و حلق و بینی ممکن است به دلایل زیر درخواست جراحی برای ترمیم پرده گوش کند:

  • در مواردی که پس از معاینه، تومور یا تشکیل استخوان غیرطبیعی تشخیص داده شود. جداسازی آن از استخوان ماستوئید و انجام عمل تمپانوماستوئیدکتومی ضروری خواهد بود.
  • اگر قسمت‌ هایی از بدن نزدیک پرده گوش یا سایر قسمت‌های گوش باعث بیماری یا عفونی شود و راهی جز برداشتن آن‌ها نباشد. همچنین ترمیم آسیب به گوش میانی مهم است.
  • اگر سوراخی در گوش وجود دارد که نیاز به ترمیم دارد یا در استخوان گوش میانی مشکلی وجود دارد که باید همزمان ترمیم شود.

روند جراحی ماستوئیدکتومی

مدت زمان مورد نیاز متخصص گوش و حلق و بینی در طی عمل تمپانوماستوئیدکتومی حدود 3-2 ساعت می باشد. در طی این جراحی برای برداشتن استخوان گوش میانی ، برشی در پشت گوش شما ایجاد می شود. سپس هر بافت ناسالمی که در استخوان‌های ماستوئید و بیمار رشد می‌ کند برداشته می ‌شود و اگر قسمت بزرگی از استخوان گوش برداشته شود، می ‌توان آن را با گوش مصنوعی جایگزین کرد. در مرحله دوم کار ترمیم پارگی گوش ؛ پرده تمپان از جای خود برداشته می شود، سپس هرگونه مایع منفی از دهانه میانی و بافتی که سوراخ های ایجاد شده در پرده گوش را پر می کند، خارج می شود. قبل از پایان کار ترمیم پرده گوش در صورت لزوم می توان استخوان های گوش داخلی را با مواد مصنوعی تعویض کرد. این تمرین به بهبود یا بازیابی شنوایی کمک شایانی می کند.

آیا جراحی تمپانوماستوئیدکتومی یا عمل ترمیم آسیب گوش میانی دردناک است ؟

 در حین عمل تمپانوماستوئیدکتومی به دلیل استفاده از بیهوشی یا بی حسی، هیچ دردی احساس نخواهید کرد. علاوه بر این، پس از پایان کار، اثرات این داروها برای مدتی باقی می ماند. بنابراین تا چند ساعت دردی نخواهید داشت، پس از آن در صورت درد می توانید از بهترین جراح گوش یزد بخواهید در صورت لزوم مسکن به شما بدهد.

عوارض احتمالی جراحی تمپانوماستوئیدکتومی 

روش های جراحی که با هدف ترمیم آسیب به گوش میانی انجام می شوند ، معمولاً هیچ عارضه ای ایجاد نمی کنند. با این حال ، مانند هر روش جراحی دیگری ، خطر عوارض احتمالی بسیار کم است.  بهترین جراح گوش یزد برای عمل تمپانوماستوئیدکتومی قبل از جراحی ، مشکلات احتمالی زیر را بررسی می کند. عفونت هایی که ممکن است پس از جراحی رخ دهد عبارتند از :

  • واکنش نامناسب بدن به استرس
  • نیاز به تجدید عمل
  • خونریزی گوش
  • سرگیجه و غیره

مراقبت های پس از عمل تمپانوماستوئیدکتومی

بلافاصله پس از جراحی پرده گوش در یزد ، شما را به اتاق ریکاوری منتقل می کنند و از نظر مواردی مانند فشار خون ، نبض و تنفس تحت نظر قرار می گیرید تا شما را هوشیار نگه دارد.از جمله موارد کراقبتی بعد از این پروسیجر شامل موارد زیر خواهد بود:

  • داروی ضد درد تجویز کنید
  • استفاده از آنتی بیوتیک برای جلوگیری از عفونت
  • داروهایی برای جلوگیری از لخته شدن خون تجویز می شوند که می بایست در ساعت مقرر مصرف شوند.

اغلب حدود یک هفته یا بیشتر طول می کشد تا بتوانید به کار خود بازگردید. در ابتدا، سیستم شنوایی شما ممکن است به درستی عمل نکند. این یک کار واضح است و نیازی به نگرانی در مورد آن نیست . به طور کلی، متخصص گوش و حلق و بینی می‌تواند موارد زیر را به عنوان فعالیت‌های ممنوعه پس از تمپانوماستوئیدکتومی توصیف کند:

  • در هفته اول پس از عمل جراحی تمپاتوماستوئیدکتومی در یزد ، باید از انجام فعالیت های سنگین خودداری کنید.
  • از بلند کردن اجسام سنگین یا استرس بیش از حد در بدن خودداری کنید. تا زمانی که پزشک به شما اجازه ندهد گوش و موهای خود را جداگانه نشویید.
  • از رفتن به استخر خودداری کنید.
  •  از سفر هوایی خودداری کنید و منتظر بمانید تا متخصص گوش و حلق و بینی در یزد به شما اجازه این کار را بدهد.
Picture of دکتر سید محسن فانی
دکتر سید محسن فانی

دکتر فانی بهترین جراح بینی یزد

سوال شما توسط دکتر سید محسن فانی پاسخ داده می شود
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest


0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x

دکتر سید محسن فانی